Zeeuws en zo

  • Geplaatst op
  • Door Debbie van Eck
  • 0
Zeeuws en zo

Mijn klanten helpen me ook vaak: ze geven aan wat ze missen of leuk zouden vinden en daar ga...

Mijn klanten helpen me ook vaak: ze geven aan wat ze missen of leuk zouden vinden en daar ga ik mee aan de slag. Het hele jaar door ontwerp ik nieuwe kaarten, omdat ik dat het allerleukste vind om te doen en het houdt de collectie lekker fris en up-to-date. Dat ik nu meer dan twintigduizend kaarten en enveloppen op mijn zolder heb staan, neem ik dan maar even voor lief ...

Ik vind het altijd weer bijzonder als ik leuke reacties krijg op mijn kaarten en hoor dat mensen ze vaak kopen en versturen. Van oudere dames en heren krijg ik soms te horen dat de klederdracht van de meisjes helemaal niet klopt ... daar hebben ze gelijk in: de prachtige Zeeuwse klederdracht is slechts een inspiratiebron voor me en een exacte kopie zijn mijn creaties niet, maar dat maakt ze juist helemaal van nu.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* We'll never share your email with anyone else.
Vragen?
We helpen je graag.
Bank transfer iDEAL PayPal MasterCard Visa Bancontact Maestro Belfius KBC Giropay Cartes Bancaires
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...