Niet alleen wenskaarten

  • Geplaatst op
  • Door Debbie van Eck
  • 0
Niet alleen wenskaarten

Ik verkoop als Petit Paris inmiddels veel meer dan alleen ansichtkaarten en wenskaarten...

Ooit begon ik met kaarten te maken van mijn acryl schilderijen. Met onderwerpen als cocktail, taart, druiven of een lekkere cappuccino. Later kwamen daar schilderijen van Zeeuwse meisjes bij. De schilderijen verkochten goed, maar de kaarten nog beter. Daarom ging ik me steeds meer richten op het ontwerpen van nieuwe kaarten en het ontdekken van de wenskaarten-wereld. 

Ik verkoop als Petit Paris inmiddels veel meer dan alleen ansichtkaarten en wenskaarten: de collectie is de afgelopen jaren enorm uitgebreid met een compleet servies, posters, tassen, cadeaukaartjes, condoleancekaarten, agenda’s en verjaardagskalenders, zowel met Zeeuwse meisjes als met andere ontwerpen, zoals bijvoorbeeld klaprozen, eenhoorns of auto’s.

De mogelijkheden zijn eindeloos en gelukkig heb ik nog steeds ideeën. Ieder jaar probeer ik weer wat nieuws te bedenken. Deze zomer worden er bijvoorbeeld van mijn ontwerpen magneten en sleutelhangers gemaakt.  

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* We'll never share your email with anyone else.
Vragen?
We helpen je graag.
Bank transfer iDEAL PayPal MasterCard Visa Bancontact Maestro Belfius KBC Giropay Cartes Bancaires
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...